Зареждане

Седем от бойците в UFC 91, временно отстранени

Седем от бойците в UFC 91, временно отстранени
Публикувано на: Ноември 20, 2008 в 00:37 ч

Nevada State Athletic Commission /NSAC/ е оповестила официално, временното отстраняване на общо седем от бойците, които се състезаваха миналия уикенд по време на UFC 91: Couture vs Lesnar.

Randy Couture по време на пресконференцията след двубоя му с Brock Lesnar

Изпълнителният директор на NSAC Keith Kizer, предостави на медиите списък с временно отстранените бойци.

 

Участниците в UFC 91, Brock Lesnar и Randy Couture, както и петима други, ще получат задължително медицинско временно отстраняване, след събитието от 15 ноември, което се проведе в MGM Grand Garden Arena, Las Vegas.

 

Lesnar, който победи Couture с TKO във втория рунд за титлата на UFC в тежката категория, е отстранен до 16 декември, като тренировките му трябва да са безконтактни до 7 декември, поради медицински съображения. Couture междувременно, е бил отстранен до 15 януари, а тренировките му трябва да са безконтактни до 31 декември, също поради медицински съображения.

 

Josh Hendricks, новодошлия в UFC, който претърпя ТКО след 61 секунди в осмоъгълника от Gabriel Gonzaga, е отстранен до 16 декември, а тренировките му трябва да са безконтактни до 7 декември, отново поради медицински съображения.

 

Tamdan McCrory, които беше победен в първия рунд от Dustin Hazelett, има нужда от рентген на десният крак и глезен, за да се изключи възможността за фрактура. Ако съмнението за фрактура се окаже положително, McCrory ще бъде отстранен до 15 май, освен ако този срок не бъде намален от лекарите.

 

Aaron Riley, който победи Jorge Gurgel чрез единодушно решение в UFC 91 Fight of the Night, е отстранен до 16 декември, като тренировките му трябва да са безконтактни до 7 декември, поради медицински съображения. Gurgel междувременно, трябва да премине ЯМР /ядрено магнитен резонанс/ на лявото рамо и рентген на десният му глезен, за да се изключат фрактури. Ако такива обаче, бъдат открити, Gurgel ще бъде отстранен до 15 май, освен ако този срок не бъде намален от ортопедичния лекар.

 

И накрая, Rafael dos Anjos, който загуби от Jeremy Stephens чрез TKO в третия рунд, ще бъде отстранен до 15 януари, като тренировките му трябва да са безконтактни до 31 декември, поради медицински съображения.
 

MMA новини

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес