Зареждане

Roy Nelson обясни за ритника срещу John McCarthy

Roy Nelson обясни за ритника срещу John McCarthy
Публикувано на: Септември 26, 2016 в 09:29 ч
 
Roy Nelson постигна нокаут над Antonio “Bigfoot” Silva по време на събитието UFC Fight Night 95, а след края на двубоя “Big Country” направи нещо, което може да се види изключително рядко в Октагона. Той се приближи до рефера John McCarthy и го изрита в задника, явно показвайки несъгласието си с твърде закъснялото му решение да спре двубоя.


В последствие Nelson поднесе извиненията си в социалните мрежи, а на пресконференцията след събитието той обясни, какво е провокирало тази негова постъпка спрямо един от водещите рефери на компанията.

“Аз съм приятел с “Bigfoot”. Той има семейство, знаете ли това? Нямаше нужда да продължавам да го удрям в лицето. Чувствах, че му нанясам повече вреди, отколкото има нужда. Имах разговор с John след мача и му казах, че той вече бе нокаутиран. Той каза - “не, не беше”. Зная какво е нокаут. Аз нокаутирам хора. Правя това, за да си изкарвам хляба. Не исках да го нараня повече, отколкото имаше нужда. Чувствах се като ченге, което просто пребива някого. Пич, достатъчно е. Това нарани чувствата ми. Извиних се на Big John, но не бих си взел ритника обратно. Просто ме нарани това, че трябваше да продължа да удрям човек, който нямаше нужда да бъде удрян толкова много.”

За Antonio Silva това е трета поредна загуба, при това - трета поредна с нокаут. Roy Nelson пък се върна на победния път след поражение от Derrick Lewis. Все още не е ясно, дали той ще понесе санкция за постъпката си спрямо John McCarthy.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес