Зареждане

Ronda Rousey не е доволна от TUF 18

Ronda Rousey не е доволна от TUF 18
Публикувано на: Декември 21, 2013 в 09:00 ч

Шампионката в категория петел на UFC, Ronda Rousey, заяви че въобще не е доволна от крайния резултат и преживяното по време на снимките на риалити шоуто The Ultimate Fighter 18, в което тя беше треньор.
 
"Преживяването беше отвратително. Трябваше им злодей и направиха така, че да изглеждам като такъв. Целият екип и продуцентите се отнасяха много зле с нас. И всички ни принуждаваха да се държим по възможно най-драматичния начин.

По средата на шоуто бяхме вече там от три седмици. Те обаче не бяха платили на треньорите ми. Казаха ми, че било нормално. Как може да е нормално да не ти плащат, докато си в шоуто?

Това беше обаче много добра възможност за Miesha. ТОва беше нейният момент. За мен нямаше значение как изглеждам в очите на хората, но ме е грижа моите момичета да се представят на ниво. Те са като мои деца и ще се грижа за тях, но много се съмнявам Miesha да знае какво се случва в момента с нейните възпитанички."

Rousey явно е насъбрала доста и това може да се отрази на срещата и с Miesha Tate. В края на този месец "Rowdy" ще защитава титлата си срещу претендентката в UFC 168.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес