Зареждане

Robbie Lawler поднови тренировки

Robbie Lawler поднови тренировки
Публикувано на: Март 1, 2017 в 15:00 ч
 
Бившият шампион на UFC в полусредна категория Robbie Lawler е готов да се завърне в Октагона, възстановявайки се продължително време от тежкия нокаут срещу Tyron Woodley на UFC 201.


Тогава Lawler загуби титлата си, след като още в първи рунд бе покосен от тежката дясна ръка на “The Chosen One”. През ноември той трябваше да се завърне на UFC 205 срещу Donald Cerrone, но в крайна сметка Lawler реши, че има нужда от повече време, за да се съвземе от зверския нокаут.

В последно време нямаше много новини около Lawler, но самият той разкри в Instagram, че вече се готви усилено за завръщане.

“Обратно на работа” написа Robbie в социалната мрежа, позирайки с боксови ръкавици по време на тренировка.

 

Back to work! @adidas_combatsports @adidasboxing @adidas #adidasmma

A post shared by Robbie Lawler (@ruthless_rl) on


На този етап не е ясно, срещу кого и кога Robbie Lawler би могъл да се завърне в Октагона. Възможно е мачът с Donald Cerrone все пак да се проведе, но пред него има и много други опции. Сега топката е в полето на мачмейкърите на UFC.

Преди да загуби пояса си срещу Tyron Woodley, Lawler го защити на два пъти срещу Rory MacDonald и Carlos Condit. Можете да бъдете сигурни, че главната цел на бившия шампион ще бъде отново да си върне титлата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес