Зареждане

Резултати от UFC 178

Резултати от UFC 178
Публикувано на: Септември 28, 2014 в 08:24 ч

ММА състезанието UFC 178 се проведе по-рано днес и включваше няколко дългоочаквани двубоя.

При жените Cat Zingano успя да победи Amanda Nunes доста убедително, след като с много удари и събаряния убеди, че е по-силната състезателка в клетката и реферът спря срещата в последния рунд. С тази победа Zinganо си заслужи двубой срещу шампионката Ronda Rousey.

Donald Cerrone пък записа победа със съдийско решение над бившия шампион от Bellator, Eddie Alvarez, който направи дебюта си в UFC. Двамата още от началото започнаха да си разменят удари, като в един момент Cerrone изглеждаше наистина наранен, но това не му попречи да налага темпото на играта. Въпреки това срещата беше много оспорвана, но като цяло "The Cowboy" показа доминация, като в последния рунд записа и събаряне.
 

 
Tim Kennedy записа загуба срещу Yoel Romero, но това което бе по-интересното от срещата, стана след нея. Между втория и третия рунд Romero остана да стои на стола си, след като бе доста изморен. Това продължи за около 30 секунди, в които боецът успя да се възстанови, от ударите, които получи от Kennedy във втория рунд. Kennedy дори цитира след срещата правило на атлетическата комисия, че ако боец отказва да продължи да се състезава, то другият състезател получава победа с технически нокаут. Ето и част от разправията между двамата бойци след срещата им.



В най-чаканата среща на вечерта Conor McGregor застана зад думите си и нокаутира Dustin Poirier още в първия рунд. Така ирландецът показа, че не само може да говори, но и да се бие добре. След като реферът вдигна ръката му, McGregor предизвика шампионът в категория пер, Jose Aldo, като заяви, че е готов да се бие срещу него на стадион в Бразилия.
 

 
В главната среща на вечерта шампионът в категория муха Demetrious Johnson защити титлата си срещу Chris Cariaso. Още от началото се знаеше, че Johnson е фаворит в тази среща и това бе доказано от действията му - той записа победа със събмишън във втория рунд.
 

 
Ето всички резултати от UFC 178:

Demetrious Johnson победи Chris Cariaso с ключ (kimura) – Round 2, 2:29
Donald Cerrone победи Eddie Alvarez със съдийско решение (29-28, 28-29, 29-28)
Conor McGregor победи Dustin Poirier с TKO – Round 1, 1:46
Yoel Romero победи Tim Kennedy с TKO – Round 3, 0:58
Cat Zingano победи Amanda Nunes с TKO – Round 3, 1:21
Dominick Cruz победи Takeya Mizugaki с TKO – Round 1, 1:01
Jorge Masvidal победи James Krause със съдийско решение (30-27, 30-27, 30-27)
Stephen Thompson победи Patrick Cote със съдийско решение (29-28, 29-28, 30-27)
Brian Ebersole победи John Howard със съдийско решение (29-28, 28-29, 29-28)
Kevin Lee победи Jon Tuck със съдийско решение (30-26, 30-26, 30-26)
Manny Gamburyan победи Cody Gibson с ключ (guillotine choke) – Round 2, 4:56

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес