Зареждане

Renzo Gracie: На Nick Diaz му предстои много труден двубой срещу Braulio Estima

Renzo Gracie: На Nick Diaz му предстои много труден двубой срещу Braulio Estima
Публикувано на: Май 9, 2012 в 09:57 ч

Дългогодишният боец в смесените бойни изкуства (MMA) и бразилско жиу-житцу (БЖЖ) Renzo Gracie, не е участвал в нот един двубой в клетката през последните две години. За последно го видяхме по време на UFC 122, когато загуби от Matt Hughes.

Но Gracie не губи своето време. Той е първият човек, който ще проведе световно изложение по Жиу-Житцу през 12-ти май, 2012 г. в Калифорния. На изложението са поканени всички топ бойци в БЖЖ, като планът е всяка година събитието да се провежда в различна страна. 

За откриването на шоуто е организиран много интересен супер двубой между бившият шампион на Strikeforce в полусредна категория и настоящ UFC боец Nick Diaz и е един от най-добрите БЖЖ бойци Braulio Estima.

Ето и какво е мнението на организатора Gracie за предстоящия двубой:

"Ще бъде много здрав двубой, особено под правилата на БЖЖ, ще бъде тежък двубой и за двамата. Ако беше ММА двубой нещата щяха да бъдат съвсем различни, но жиу-житцу е съвсем различна игра. На Nick се изправя срещу един от най-добрите в този спорт, а именно Braulio. Знаете ли, кое е забавното в случая? Nick избра този противник, искаше да се бие срещу най-добрия. Да си призная, самият аз се вълнувам от изхода на този двубой.".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес