Зареждане

Randy Couture: McGregor няма да докосне Mayweather

Randy Couture: McGregor няма да докосне Mayweather
Публикувано на: Август 15, 2017 в 10:00 ч
 
Остават само две седмици до най-голямото боксово шоу в историята, тъй като настоящият шампион на UFC в лека категория Conor McGregor ще се изправи срещу непобедената боксова легенда Floyd Mayweather (49-0) в Лас Вегас, Невада.
 
И докато мнозина се подиграват и критикуват мача, почти всеки има мнение за това как всичко ще се развие, след като двамата бойци стъпят на ринга. Бившият шампион в полутежка и тежка категория на UFC Randy Couture се включи в тези разговори и заяви, че "Notorious" няма големи шансове срещу "Money".
 
"Според мен, мисля, че има шанс 1 към 10 за победа на McGregor. Мисля, че той има работа с най-добрия защитен боксьор, който сме виждали в последните 20 години. Най-добрите боксьори на планетата не са могли да го докоснат, така че някой да мисли, че Conor McGregor - който е 0 - 0 в професионалния бокс - ще излезе там и ще докосне Mayweather? Не мисля, че това ще се случи.", заяви Couture.
 
 
Добавяйки факта, че защитата на Mayweather е изключително стабилна, той също е добър контраатакуващ боксьор, което не е добре за McGregor, който вероятно ще излезе много агресивен, за да се докаже.
 
"Мисля, че Conor ще се опита да бъде агресивен и да води битката. Той е по-висок, по-млад и мисля, че колкото повече се приближава до Mayweather, толкова повече ще бъде удрян", добави легендата на UFC.
 
 
Все пак, Couture смята, че ирландецът ще изкара всичките 12 рунда - което е победа само по себе си - и казва, че Mayweather няма да може да нокаутира огнения ирландец.
 
"Това не е стилът на Mayweather. Той не е бомбардировач и няма да излезе там и да хвърля такива удари. Мисля, че битката ще завърши с решение. Ще бъде интересно. Това все пак е битка и всичко може да се случи. Той е висок неортодоксален боец и няма да прави неща, с които Mayweather е свикнал и това му дава известна възможност, но 1 към 10, това е.", заяви Couture.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес