Зареждане

Popovich: Silva беше под влиянието на наркотици или алкохол

Popovich: Silva беше под влиянието на наркотици или алкохол
Публикувано на: Февруари 8, 2014 в 16:30 ч

Вчера главната новина в повечето медии посветени на бойните спортове, беше арестуването на UFC боеца Thiago Silva, който е имал спречкване с Pablo Popovich заради изневяра на жена му.

Днес собственикът на залата, Popovich, излезе с първото си официално изявление.
 
"Относно инцидента, който се получи в моята академия вчера. По време на вечерните ни тренировки Thiago Silva беше в колата си отвън и натискаше непрекъснато клаксона. Thaysa излезе отвън да говори с него и да види какво става. Тогава видях, че има оръжие при него и излязох и аз. Той изглеждаше под влияние на наркотици или алкохол. Хората в залата са се обадили на полицията, която пристигна малко след това. Тогава той потегли, а полицаите започнаха да го преследват.

Thaysa и Thiago са разделени и живят самостоятелно от декември 2012-та. Thiago и преди е имал арести заради нападения и се е виждал с други жени, беше продължил напред с живота си.

Не е приятно това, което виждам. Не исках да виждам Thiago в тази светлина. Пожелавам му всичко най-хубаво и се надявам това да приключи възможно най-скоро."

Thiago Silva бе арестуван и в момента е в затвора, където няма да излезе известно време, тъй като съдът отмени варианта за паричната гаранция, като прецени, че той е опасен за обществото.

Президентът на UFC, Dana White, пък е бесен на боеца и заяви, че той повече няма да се бие в организацията.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес