Зареждане

Pedro Rizzo потвърди, че Silva има намерение да се върне

Pedro Rizzo потвърди, че Silva има намерение да се върне
Публикувано на: Януари 6, 2014 в 00:21 ч

След като счупи по жесток начин левия си крак в UFC 168, Anderson Silva бе откаран по спешност в болницата в Лас Вегас. Операцията премина успешно и според главния хирург, Silva ще се възстанови след 6 месеца.

Дългогодишният партньор и инструктор на Silva, Pedro Rizzo, сподели какви са били думите на Silva след операцията.
 
"В болницата Anderson ми каза 'Ще се върна, учителю. Ще се върна.' Аз му казах, че ще се върне у дома да се възстанови, но той ме прекъсна и каза 'Ще се върна, учителю.' Той е боец. Има шест месеца за възстановяване и след това ще реши какво да прави.

Той ще може да се върне отново към двубоите, ако иска. Има достатъчно силна психика, за да издържи на напрежението в UFC. Anderson ще вземе решение. НО съвсем скоро се контузи и сега трябва да обмисли доста неща. Вече няма какво да доказва в Октагона. Но ако реши отново да се бие, ние ще бъдем до него и ще му помогнем."

Все още обаче е твърде рано за каквито и да е прогнози относно завръщането на Silva. Ясно е, че той има сърцето и волята на боец, но такъв тип контузии са прекратявали кариерата и на други състезатели, които след това не са могли да тренират заради силни болки.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес