Зареждане

Pat Miletich: Matt Hughes вече не е в кома

Pat Miletich: Matt Hughes вече не е в кома
Публикувано на: Юли 25, 2017 в 15:00 ч
 
В петък, 16-ти юни, боецът от "Залата на славата" на UFC Matt Hughes се оказа в превозно средство, което се сблъска с движещ се влак, след което ветеранът беше закаран в болницата HSHS St. John в Спрингфийлд, Илинойс.
 
След инцидента семейството на Hughes публикува изявление в социалните мрежи за състоянието му.
 
"Matt е стабилен и няма счупени кости или вътрешни наранявания. Той има няколко разкъсвания и синини и в момента е подържан от медицинската апаратура. Той все още не е буден и не отговаря, както бихме искали да го видим, но виждаме борбата в него."
 
Бившият треньор на Hughes, който също е член на "Залата на славата" на UFC, Pat Miletich, наскоро даде интервю за The MMA Hour, в което съобщи, че състоянието на боеца се подобрява.
 
"Той изненада лекарите. Matt прави огромни скокове и вече не е в кома. Той се подобрява. Това ще бъде дълъг път. Всеки вид травма на главата на това ниво има нужда от някаква рехабилитация.", заяви Miletich
 
"Инженерът на влакът каза, че Matt е спрял на чакъления път. Това е хълм, който рязко върви нагоре и се изкачва до железопътните линии. Той беше спрял там, след което се опита да го преодолее навреме. Влакът се движеше с около 80 километра."
 
"Когато сте на по-отдалечени места, няма бариери, няма светлини. Озовавате се на чакълен път по средата на един хълм на влаковите релси и се опитвате да избегнете удара."
 
"Никой не може да го посещава сега освен семейството му. Така стоят нещата в момента. Те не искат да го претоварват. Искат цялата му енергия да отиде за лечението, аз не за нещо друго."
 
"Сигурен съм на 100%-та, че той ще се възстанови напълно.", завърши Miletich.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес