Зареждане

Overeem взе трудна победа над Werdum със съдийско решение

Overeem взе трудна победа над Werdum със съдийско решение
Публикувано на: Юли 9, 2017 в 07:28 ч

Fabricio Werdum и Alistair Overeem се изправиха един срещу друг за трети път. Двамата бяха подглавното събитие на ММА състезанието UFC 213, което се проведе по-рано днес в Лас Вегас и бе предавано пряко по спортния канал Mtel Sport 2.

Битката започна много бавно, но за малко щеше да свърши в полза на Werdum. В крайна сметка обаче Alistair успя да оцелее до финалния рунд и да вземе победата със съдийско решение.

В началото Overeem обикаляше около Werdum със свалени ръце, подканяйки бразилеца да започне размяна на удари в стойка. Спазвайки добра дистанция, холанедецът стоеше далеч от ударите с крака на Werdum.

Във втория рунд двамата играха и малко на земя - Overeem беше в гарда на Werdum, но веднага се опомни и се изправи на крака, където нанесе страхотен ъперкът и коляно в тялото на Werdum.

В третия рунд двамата започнаха да разменят удари, но нито един не попадна на точното място. Overeem продължи да търси ъперкъти, а Werdum удари с коляно. Малко след това Werdum нанесе мощен удар с коляно, койот нарани значително Overeem. Бразилецът натисна "Demolition Man", опитвайки се да приключи срещата със събмишън, но неуспешно. Двамата отново се изправиха на крака, където Overeem просто се задържа до края на рунда.

Битката беше много оспорвана, при която Overeem взе втория рунд, а Werdum първия. Първият рунд беше този, който реши победителя, но той беше много муден. Страничните съдии обаче дадоха победата на Overeem.

Вижте всички резултати от UFC 213.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес