Зареждане

Официално изявление на Valentina Shevchenko след пропадналия и двубой

Официално изявление на Valentina Shevchenko след пропадналия и двубой
Публикувано на: Юли 9, 2017 в 07:16 ч

Часове преди да излезе в Октагона, Valentina Shevchenko научи, че опонентката и, Amanda Nunes е била приета в болница и двубоят им се отменя.

Обърканата рускиня даде официално своето становище.
 
"Днес съм на 100% готова за този двубой. През последните 3 месеца тренирах и се уверих, че ще бъда в най-добрата си форма за тази среща. Nunes не успя да свали килограмите по правилен начин и бе приета в болница. Тя искаше да свали много килограми и да се възстанови светкавично, за да има повече преимущество. Крайният резултат е, че планът и се обърка. Въпреки, че е получила лекарско разрешение да се бие, тя отказа. Тази среща първоначално трябваше да се проведе през април, но тя не я прие тогава.

Аз свърших моята част и съм много разочарована, че няма да мога да се бия за титлата днес в това страхотно събитие. Още по-разочарована съм заради това, че моите фенове пропътуваха толквоа много километри, за да ме гледат, но напразно. Няма да се отпускам и няма да пестя енергията си за подготовка. Ще чакам UFC да ни дадат нова дата за двубоя."

Nunes все още не е коментирала ситуацията, но сестра и Val Nunes, която също е в Лас Вегас за състезанието, заяви че шампионката ще се върне на 100% съвсем скоро и ще има нова насрочена дата.

Според президентът на UFC, Dana White планът е да пренасочи Nunes срещу Shevchenko в UFC 215 в Канада на 9 септември.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес