Зареждане

Oezdemir се прицели в титлата, иска да нокаутира Manuwa бързо

Oezdemir се прицели в титлата, иска да нокаутира Manuwa бързо
Публикувано на: Юни 8, 2017 в 15:00 ч
 
Volkan Oezdemir всякаш излезе от нищото. След като победи Ovince Saint Preux по-рано тази година в дебюта си за UFC, "The Cousin" нокаутира за 28 секунди топ претендента в полутежка категория Misha Cirkunov на UFC Fight Night 109 преди няколко седмици.
 
Тази победа се оказа достатъчна, за да спечели на Oezdemir среща с един от претендентите за титлата Jimi Manua в подгряващата битка на UFC 214 на 29 юли 2017-та година.
 
"Не е въпроса дали мога да го бия... Знам отговора, защото съм уверен в способностите си", заяви Oezdemir по време на последното си интервю за FloCombat. "Отново ще завърша битката с нокаут в първия рунд", допълни той.
 
След евентуална победа над поставения под №2 Manuwa, Oezdemir планира директно да се бие за титла в следващия си мач. Действително той заяви, че след тази победа ще предизвика победителя от мача Jon Jones - Daniel Cormier, среща която ще оглави събитието същата вечер.
 
 
"На пръв поглед е прибързано, но това е дълъг процес... През целия си живот съм тренирал за това", каза Oezdemir. "Не искам да си губя времето, искам да се бия направо за колана. Искам да се бия колкото мога, искам да се бия с най-добрите момчета в света, не съм тук да го играя безопасно."
 
"След като победя Manuwa ще съм с 3 победи и 0 загуби. Ще съм спечелил срещу поставените под №6, №3 и №2.", продължи той. "Gustaffson загуби и срещу двамата (Cormier и Jones), така че това би било реванш. Може би дивизията се нуждае от ново лице. Ще бъда там!"
 

 
Въпреки увереността си, ще бъде много трудно Oezdemir да убеди UFC да му даде шанс за титлата за сметка на Gustaffson, въй като наскоро "The Mauler" записа една от най-впечатляващите в кариерата си срещу Glover Teixeira.
 
Все пак това няма да спре Oezdemir да се опита,
 
"Винаги съм се опитвал да приключвам битките си бързи и всъщност винаги съм го правил. Завършвам опонентите си до една или две минути.", завърши Oezdemir.
 
Всъщност 11 от 13-те победи на Volkan са завършили в първия рунд, но може ли той да добави Manuwa, който има опустошителна сила, към неговия списък?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес