Зареждане

Oezdemir разбира защо Jon Jones не иска да се бие с него

Oezdemir разбира защо Jon Jones не иска да се бие с него
Публикувано на: Август 4, 2017 в 09:00 ч
 
Миналата събота в първата битка от основната бойна карта на UFC 214, бързо издигащият се претендент в полутежка категория Volkan Oezdemir записа още една гръмка победа с нокаут в първия рунд, след като извади от сметките един от основните претенденти Jimi Manuwa. С тази победа, Oezdemir затвърди статута си на един от най-добрите в дивизията и на един от най-заслужилите, които да се изправят срещу шампиона Jon Jones.
 
За съжаление на Oezdemir, има редица високопоставени опоненти в менюто на Jon Jones в момента. Най-голямото име в купата е това на бившия шампион на UFC в тежка категория Brock Lesnar, въпреки че Alexander Gustafsson и наскоро пенсионираният Anthony Johnson също изглжедат като опция преди шампиона.
 
В последния епизод на BJ Penn Radio, Volkan Oezdemir обсъди къде смята, че се вписва в картината на полутежка категория. Макар че целта му е да спечели титлата възможно най-бързо, той е готов да поеме още една битка, за да издигне позицията си.
 
"Ако погледнете моя прякор, той е "No Time", така че първата ми цел е да стигна до титлата възможно най-бързо. Бих искал да се бия с Jon Jones точно сега. Той просто не се интересува от подобна битка. Това ще е опасна битка за него, а той няма какво да спечели от нея. Също така, ако прибавим телевизионните пакети към сметка, аз няма да продам толкова, колкото Lesnar, или дори колкото, Gustaffson или "Rumble", заяви Oezdemir.
 


Oezdemir коментира и желанието на Jones да се бие с Lesnar, което изглежда като все по-вероятно да се случи.
 
"Jones иска тази битка. Това вероятно е битка само за пари, но мисля, че на Lesnar му остават още шест месеца от наказанието, а след това ще трябва да влезе в тестовете на USADA. Не знам колко време ще отнеме това, но аз искам да остана активен. Затова си мислех, че може да направим битка с Gustafsson, за да определим топ претендента и кой е краля на Европа."
 
Потенциална битка между Jones и Lesnar, разбира се, вероятно ще отнеме известно време, за да се уреди. Така, че ако UFC реши, че това е ходът, който искат да направят, Oezdemir се надява, че ще въведат временна титла в полутежка категория.
 
"По-добре междувременно да направят битка временната титла, със сигурност", завърши Volkan. 
 
Смятате ли, че Volkan Oezdemir трябва да получи шанс да се бие за титлата в полутежка категория?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес