Зареждане

Nick Diaz очаква сериозна битка при завръщането си тази година

Nick Diaz очаква сериозна битка при завръщането си тази година
Публикувано на: Януари 25, 2016 в 12:00 ч

Nick Diaz безспорно изпита огромно облекчение, след като от Атлетическата комисия на щата Невада отмениха първоначално наложената му забрана да не се състезава в период от цели 5 години. След обжалването, присъдата му беше намалена до 18 месеца, а паричната глоба на  $ 100 000, вместо 165 000 $.

Сега, Diaz може да се върне в Октагона най-рано през месец август.

Пред  MMA Mayhem TV, боецът заяви, че когато това стане, той очаква да му бъдат предложени само големи двубои, защото не иска да си губи времето, като се бие в незначителни според него мачове.

"Смятам, че най-вероятно брат ми ще получи двубой преди мен, така че не ми остава нищо друго освен да продължа да тренирам и да се подготвям, заедно с останалите момчета. Все още нямам информация срещу кого ще е следващата ми битка. Надявам се обаче, да е срещу сериозен противник, все пак не се завръщам, за да участвам в маловажни двубои. Ако ще се бия – то трябва да е срещу някой топ боец. Да направим нещо голямо и запомнящо се. Сега обаче, съм фокусиран върху подготовката на по-малкия си брат."

Според слуховете, в момента Nate Diaz води преговори за уреждането на двубой срещу бившия шампион в леката категория Anthony Pettis.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес