Зареждане

Mirko срещу Alistair няма да е скоро

Mirko срещу Alistair няма да е скоро
Публикувано на: Ноември 29, 2008 в 11:26 ч

Mirko "CroCop" Filipovic няма да има възможност да получи реванш срещу Alistair Overeem по Нова година според един от управителите на Fileds Dynamite Sadaharu Tanigawa.

На пресконференция по рано тази седмица, Tanigawa каза че ще ги сложи в двубой някъде напред през следващата година. Двамата се очакваше да се излязат на ринга на 31-ви декември.

В предния им двубой Alistair нанесе няколко непозволени удара в меките части с коляно и Mirko не можа да продължи. Двубоят нямаше победител и продължението се очаква.

CroCop обеща че ще има двубой на 31-ви декември, но според Overeem, хърватинът не е подписвал никакви документи.

"Мисля че Mirko иска да избяга пак от мен. Много искам това да стане, но единственото препятствие тук е CroCop. Той още не е подписал договора и се опитва да избегне двубоя, защото знае че ще го победя. Няма да използвам никакви колена и удари в тялото този път, така че няма как да се откаже."

Отговорът на CroCop от вчера отрече всякакви упреци за страх.

"Overeem е глупак. Той много добре знае, че всичко е в ръцете на организацията да уреди мач между нас двамата. В момента ситуацията ми е турдна, защото не знам за кого да се готвя в следващия двубой. Не искам хората да си мисля, че ме е страх от него, ако Overeem не иска да се бием на Нова година или на някоя друга дата следващата година. DREAM трябва да реши кога това да стане. Ако не може по Нова година, тогава Alistair нека заповяда когато поиска в моя клуб в Zagreb и там ще се бием с неутрални рефери."

mirko crocop filipovic mma свободни двубои смесени бойни изкуства

 

MMA новини

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес