Зареждане

Miocic за мача с JDS: Излизам да се бия и не ми пука

Miocic за мача с JDS: Излизам да се бия и не ми пука
Публикувано на: Март 27, 2017 в 16:00 ч
 
Тежка категория на UFC е толкова непредвидима, че няма шампион, който да е успявал да защити титлата си повече от един път. Сега обаче подобен шанс се отваря пред Stipe Miocic, който ще защитава пояса срещу бившия му носител Junior dos Santos на UFC 211 на 13 май.


Miocic вече защити веднъж титлата си срещу Alistair Overeem, а сега ще опита да го направи за втори път. Той обаче вече има една допусната загуба от Dos Santos, който го победи със съдийско решение през 2014.

Сега Miocic се закани, че този път нещата ще бъдат различни.

“Това е възможно най-добрият двубой в тежка категория. Радвам се, че го организираха. Беше време. Все още съм млад и можете да очаквате много от мен. Ще изляза там и ще искам да се бия, човече. Не ми пука какво ще се случи. Ще изляза там и ще раздавам удари, без значение дали ще спечеля или ще загубя. Очаквам все пак да спечеля”, посочи етническият хърватин.

Попитан дали има шанс вторият му мач с JDS да е по-скучен, както се случи с Tyron Woodley и Stephen Thompson, Miocic отвърна:

“Тези момчета имат различни стилове, макар и да са страхотни бойци. И двамата са силни и експлозивни, но по различни начини, особено Thompson с неговото карате. Нещата са като олио и вода. А колкото до мен и JDS - и двамата сме боксьори, обичаме да играем от стойка и да разменяме удари. Това искат да видят всички.”

Файт картата на UFC 211 определено е впечатляваща:

Stipe Miocic (c) vs. Junior dos Santos

Joanna Jedrzejczyk (c) vs. Jessica Andrade

Demian Maia vs. Jorge Masvidal

Eddie Alvarez vs. Dustin Poirier

Henry Cejudo vs. Sergio Pettis

Frankie Edgar vs. Yair Rodríguez

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес