Зареждане

Michelle Waterson: какво следва от тук нататък?

Michelle Waterson: какво следва от тук нататък?
Публикувано на: Декември 19, 2016 в 09:11 ч
 
Michelle Waterson постигна страхотен успех на UFC on FOX 22 в Сакраменто, прилагайки събмишън още в първи рунд срещу Paige VanZant.


Това бе първи мач зa “Karate Hottie” от година и половина насам, след като тя дълго време лекуваше контузии. Въпреки дългото отсъствие, Waterson изглеждаше страхотно в Октагона и готова да покаже на света, че тя ще бъде фактор в тази дивизия на UFC.

Waterson вече е била шампион в кариерата си, макар и във веригата Invicta FC, преди да загуби титлата си и да премине в UFC. Срещу VanZant тя показа, че понякога опитът е решаващ срещу бойци, които все още са “зелени”.

Сега “Karate Hottie” би могла да се превърне в истинска звезда в тази категория, стига да се опази от контузии. Срещу Paige VanZant тя доказа, че е една от най-добрите в този клас и че скоро може да я видим в битка за титлата. Особено ако тя продължи да постига толкова впечатляващи победи.

Би било интересно да я видим срещу някого като Carla Esparza в следващия й двубой. “Cookie Monster”, също като Waterson, има опит като шампион, което прави подобна среща още по-вълнуваща.

Michelle Waterson изглежда готова за ново предизвикателство, като същото можем да кажем и за Carla Esparza. Освен ако вие нямате по-добра идея?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес