Зареждане

Megan Anderson: Cris Cyborg е човек като всички останали

Megan Anderson: Cris Cyborg е човек като всички останали
Публикувано на: Юни 22, 2017 в 09:30 ч
 
Не ви наричат "Cyborg", ако сте като всеки останал човек на планетата.
 
Псевдонима на Cristine Justino и пасва толкова добре, защото тя е страховит нападател в света на смесените бойни изкуства и оставя пътека от унищожение по пътя към върха.
 
В края на краищата обаче тя кърви като всички останали и това е, което Megan Anderson трябва да докаже, когато най-накрая тя ще се изправи срещу Justino в UFC 214 на 29-ти юли в Анахайм, Калифорния.
 
"Тя е човек като всички останали", заяви Anderson за Fight Society. "Мисля, че много хора влизат в битка с нея с мисъл за загуба. Не ме интересува колко последователи има. Не ме интересува какъв е размаха на ръцете й. Тя е човешко същество и на 29-ти юли ще го докажа."
 
Justino не е показала човешки недостатъци в Октагона, тъй като тя не е вкусила поражението, дори не се е доближавала до него в продължение на повече от 12 години. Anderson, от друга страна, се е доказала като страхотен шампион, спечелвайки осем от последните си девет двубоя.
 
Предстоящата битка на Anderson за титлата на UFC ще бъде и неин дебют за организацията. Тя влиза в битката на мястото на вече бившата шампионка в категорията Germaine de Randamie, която отказа да се изправи срещу "Cyborg" заради историята с неуспешните тестове за забранени вещества на бразилката. В резултата на това, UFC отне колана на "Iron Lady".
 
Според Megan решението е било справедливо, тъй като тя смята, че всеки шампион трябва да защити титлата си срещу който и да било.
 
"Мисля, че тя задръсти дивизията. Наистина не мисля, че Germaine е за тази категория и тя знаеше това, затова се отказа.", заяви Anderson.
 
"Мисля, че тя не иска да се изправи срещу някой, който ще е много по-голям от нея. Разбирам нейните разсъждения и защо не иска да се бие, но правилата не са такива, каквито тя иска да бъдат. Така че трябва да се биете срещу топ претендентите, независимо дали преди шест години те са имали проблеми със забранени вещества. Тя няма избор. Ти си шампион и трябва да се биеш срещу всички претенденти за титлата", завърши Anderson.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес