Зареждане

Mauricio Rua подобрява цялата си игра за двубоя с Sonnen

Mauricio Rua подобрява цялата си игра за двубоя с Sonnen
Публикувано на: Август 14, 2013 в 09:31 ч

БИвшия шампион в полу-тежката категория на UFC, Mauricio "Shogun" Rua сподели, че тренира всички аспекти от играта си за да постигне победа над Chael Sonnen в UFC on FOX Sports 1 този уикенд в Бостън.
 
"Фокусирах се доста върху борбата, но и върху това, с което ще го победя. Събрах всичките си треньори от лагера ми за 'Minotoro' с изключение на Jacob Harman. Но тренирах борбата си с 'Babalu'. Готов съм за този двубой.

Говоренето на глупости преди двубой ме мотивира още повече, но той не е казал и думичка за мен, което ме изненадва. Винаги съм уважавал опонентите си и никога не съм говорил грубости, така че ще проявя уважение, както винаги съм правил. Но наистина се изненадах, че той не говори за мен. Мисля, че Wanderlei иска много да се бие с Sonnen след мен. Те си говориха разни неща през медиите, но не обърнах много внимание на това. Ако те се бият, разбира се, ще подкрепя Wanderlei."

"Shogun" се нуждае от убедителна победа над Sonnen за да остане сред сериозната надпревара, тъй като не е печелил две поредни срещи от 2009-та. За последно бе победен от Alexander Gustafsson в UFC on FOX 5.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес