Зареждане

Matt Serra: Искам да пенсионирам Hughes

Matt Serra: Искам да пенсионирам Hughes
Публикувано на: Септември 9, 2008 в 11:27 ч

Минава 22:00 в Huntington, N.Y., когато Matt Serra затваря вратите на клуба си Serra Jiu-Jitsu Academy, който се ръководи от брат му Nick.

 

Поздравява патрулиращ полицай и се качва в колата си и се отправя към вкъщи.

 

Matt и Nick имат две зали, другата е в East Meadow, N.Y, и планират да отворят трета. Matt не е тренирал здраво откакто загуби с TKO срещу Georges St. Pierre. Освен че загуби шампионския колан в тази среща, той получи и контузия в лакътя. Сега въпросът е дали очакваният от дълго време двубой между Matt Serra и Matt Hughes ще се състои.

Спечелването на шампионската титла в средната категория за него е мечта. Да се бие срещу Hughes е съдба. Ако успее да вземе победа над Hughes, тогава двете неща ще са достигнати.

 

"Всеки иска този двубой да се състои. Когато това стане ще е невероятен двубой. Ще вложа сърцето си и душата в тренировки за да го победя."

 

"Ще ми платят да пребия този глупак? Да не би да се шегуват?", казва Serra. "Ще ми платят толкова пари за да вкарам няколко удара в лицето му?"

 

"Харесва ми да съм подценявания в случая. Добе се вписвам в ролята си. Не ми трябва допълнителна мотивация за този двубой. Определно не го харесвам, и знам че той изпитва същото към мен."

 

Това е двубой, който Serra знае, че не може да изгуби. Това е отмъщение и е много важно за него.

 

"Ако хората си мислят, че Hughes ще успее да ме победи както направи GSP, трябва да знаят, че той не е дори наполовина толкова експлозивен. Ако успее да ме свали вече съм с много по-добро jiu-jitsu от последния ми мач."

 

"Докато има двубои, който ме вълнуват и искам да участвам няма да се откажа. Сега единственото нещо което искам е да пенсионирам Matt Hughes. Планирам да го откажа от двубоите."

 

MMA Bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес