Зареждане

Masvidal: Искам да нараня Cerrone на лично ниво

Masvidal: Искам да нараня Cerrone на лично ниво
Публикувано на: Януари 26, 2017 в 09:17 ч
 
Jorge Masvidal приема лично двубоя си с Donald Cerrone и има твърдото намерение да накаже “Cowboy”, когато двамата влязат в Октагона.


Masvidal сподели, че основна причина за това е фактът, че Cerrone му е “отнел” два уговорени мача, не и без любезното съдействие на UFC, разбира се.

“Причината всичко да е лично и аз да иска да нараня този пич е защото той взе от мен два уговорени двубоя. Бях подписал договорите, а те ги дадоха на Cerrone, което е неразбираемо за мен. Седмици преди всичко да се материализира. Поради това наистина искам да се бия с него и да го нараня, защото нали разбирате - той ми отне възможността да направя пари”.

Стана ясно, че единият от тези опоненти, който е бил отнет на Masvidal и даден на Cerrone, е Kelvin Gastelum. В крайна сметка Cerrone също не успя да се бие с него, тъй като Gastelum не успя да премине кантара.

“Искам да го нараня на лично ниво. Не защото имам нещо против него като човек, но защото имам чувството, че той постъпи грешно с мен и дори не го осъзнава. Вероятно той няма нищо общо със случилото се, но това няма значение. Някой трябва да си плати”.

“Той може да си говори каквото иска, но когато погледна в очите му, аз виждам кучката в него. Виждам ку*вата в него. Той няма да премине през мен. Когато стигнем до кантара, следете езика на тялото му и ще видите как всичко започва да си проличава.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес