Зареждане

Manuwa за битката с Haye: Определено ще се случи

Manuwa за битката с Haye: Определено ще се случи
Публикувано на: Юни 2, 2017 в 15:00 ч
 
Един от най-добрите бойци на UFC в полутежка категория Jimi Manuwa е изправен пред сериозна битка, тък като наскоро бе обявено, че той ще се бие с Volkan Oezdemir в UFC 214 на 29 юли в Анахайм. Макар това предизвикателство да е на преден план в съзнанието му, той все още мисли за потенциален боксов мач срещу съгражданина му David Heye - среща, която най-вероятно ще се случи.
 
В предишния епизод на радио предаването на B.J.Penn, Manuwa съобщи, че Heye и президента на UFC Dana White са обсъждали подобна битка и колегата му се съгласил на такава. В последната изява на Manuwa в същото предаване, той даде актуална информация за този потенциален боксов мач и увери, че това е все по-вероятно да се случи. Всъщност "Poster Boy" е напълно уверен, че това ще се случи.
 
"Сто процента", каза той. "Изглежда, че Heye няма да бъде готов до декември или дори до началото на следващата година, но ние все още се опитваме да уредим такъв мач. Просто трябва да видим как ще се развият нещата с UFC в следващите месеци, но нещата с Heye ще се случат на сто процента."
 
Преди срещата с Heye, Manuwa има няколко неща, които иска да зачеркне от списъка си.
 
"Сега трябва да спечеля тази битка с Oezdemir, след това ще пребия Cormier или Jones, след което ще нокаутирам Heye и тогава ще видим какво ще се случи. Това е в списъка ми за сега. Както стана ясно, това са - Volkan Oezdemir, победителя от Daniel Cormier - Jon Jones и David Heye."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес