Зареждане

Khabib се прости със сериозна сума пари

Khabib се прости със сериозна сума пари
Публикувано на: Март 6, 2017 в 09:22 ч
 
Двубоят между Khabib Nurmagomedov и Tony Ferguson на UFC 209 пропадна, след като руският боец бе приет в болница, броени часове преди срещата.


Причина за това бяха проблеми, свързани със свалянето на килограми преди сблъсъка.

Така Nurmagomedov не само пропусна шанса да спечели временния пояс на UFC в лека категория, но и се прости с масивен хонорар в размер на 500 000 щатски долара. Това щеше да бъде най-големият хонорар на “The Eagle” в кариерата му в UFC до този момент.

Въпреки че практически не участва в събитието, Tony Ferguson получи своя хонорар, след като нямаше проблеми на кантара. “El Cucuy” прибра у дома сумата от 250 000 долара. Ако двубоят се бе състоял, а Ferguson бе спечелил, той щеше да прибере половин милион долара.

След като Khabib бе приет в болница, президентът на UFC Dana White изрази съмнения, дали той всъщност би могъл да продължи да се бие в лека категория. Другият вариант би бил руснакът да си наеме по-добър диетолог, предположи White.

На този етап все още няма ясна информация, дали двубоят ще бъде пренасрочен за друго събитие на UFC и кога ще се случи това. Вече се чуват и някои призиви Tony Ferguson директно да получи шанс да се изправи срещу шампиона в дивизията Conor McGregor.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес