Зареждане

Karo Parysian готов да направи голямо завръщане

Karo Parysian готов да направи голямо завръщане
Публикувано на: Март 25, 2012 в 13:00 ч

Преди време боеца в полу-средната катеогрия Karo Parisyan беше сочен за един от претендентите за титлата.

Макар и да не успя да стигне до шампионски двубой неговите срещи винаги бяха много интересни. Той има черен колан по джудо и когато играеше, феновете знаеха че ще бъдат свидетели на атрактивни хвърляния.

Неговта кариера обаче имаше и много спорни моменти.

В UFC 88 Parisyan беше принуден да се оттегли от двубоя си с Yoshiyuki Yoshida малко преди кантара, заради контузия в гърба. След това победи Dong Hyun Kim в UFC 94 със съдийско решение. СЛед този двубой обаче "The Heat" даде положителен допинг-тест за болкоуспокояващи и беше отстранен за девет месеца, а победата му отнета.

След това той трябваше да се бие с Dustin Hazelett в UFC 106, но отново дни преди самата среща, Parisyan отмени двубоя си, което вбеси Dana White, който каза че "той няма да се бие повече в UFC."

White смекчи тона година по-късно и позволи на Parisyan да се върне, но загуби двубоя си срещу Dennis Hallman в UFC 123.

Сега е време за нов поглед върху нещата, тъй като арменецът иска да затвори много усти и да се отърве от стари навици.

"Преди като тренирах го правих с нежелаение. Идвах само да за мине времето и да си ходя. Правих предимно кардио и силови упражнения, а подценявах спаринга и тренировките на татамито и на чувалите. И така когато дойдеше време за двубоя обикновено бях по-лек от необходимото и не можех да покажа хубава техника, нито пък да изпълня някое събаряне. Не можех, защото не го тренирах достатъчно, но това е едно нещо, което вече промених при подготовката си."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес