Зареждане

Julianna Pena също заплаши да напусне UFC

Julianna Pena също заплаши да напусне UFC
Публикувано на: Октомври 13, 2016 в 18:00 ч
 
След като Jose Aldo поиска да напусне UFC, а Khabib Nurmagomedov заплаши, че ще го направи, още един боец от висок калибър се закани да скъса връзките си с най-престижната ММА компания на планетата.


Това е Julianna Pena, която не остана никак доволна от новината, че Ronda Rousey ще получи светкавичен шанс да се бие за титлата при завръщането си в Октагона. Както е вече добре известно, Ronda ще се завърне на 30 декември на UFC 207, когато ще се изправи срещу настоящата носителка на пояса Amanda Nunes.

Според Julianna Pena обаче, това далеч не е особено справедливо спрямо останалите бойци в категорията, като тя заплаши, че ще напусне UFC и ще подпише договор с веригата Combate.

“Това са пълни глупости. На това разглезено детенце всичко винаги се поднася на тепсия, като и сега се случи така. Това са глупости. Може би аз ще започна да се бия за Combate или нещо такова, защото изглежда така, сякаш те искат да ми платят сериозни пари и да ми дадат пояс от нищото, както се случи с Ronda в UFC. Те просто дадоха пояс на Ronda, а Combate ще направят същото с мен, тъй че не зная, ще видим какво ще се случи.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес