Зареждане

Julianna Pena със сериозна контузия, отпада от UFC 171

Julianna Pena със сериозна контузия, отпада от UFC 171
Публикувано на: Февруари 1, 2014 в 14:00 ч

Участничката в риалити шоуто The Ultimate Fighter 18, Julianna Pena няма да може да вземе участие в UFC 171, след като е получила доста тежка травма, която ще я изкара за две години извън двубоите.

Според слуховете, Pena е била обект на атака от страна на един от бойците, трениращи в нейната зала. Все още ненаозваният нападател се е заял с Pena заради тениската и на TUF, при което след спречкване, Pena е скъсала всичките си връзки в коляното.

В момента от UFC се опитват да намерят нов опонент на Jessica Andrade. Няколко от състезателките в категория петел поискаха този двубой, тъй като при победа вероятно ще получат шанс за титлата. Бившата шампионка на Strikeforce, Sarah Kaufman e edna ot tqh.
 
"След като Pena се контузи, аз съм готова за участие в UFC 171. Отново в Тексас и този път съдиите няма да имат шанс дадат грешно решение."

Kaufman за последно участва в UFC 166, където загуби с много спорно съдийско решение двубоя си с Jessica Eye. Kaufman спечели три от последните си пет двубоя и вероятността именно тя да се бие в UFC 171 не е малка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес