Зареждане

Jon Jones конентриран върху силната деснячка на Hendo, а не върху борбата му

Jon Jones конентриран върху силната деснячка на Hendo, а не върху борбата му
Публикувано на: Юли 11, 2012 в 16:45 ч

Шампиона в полу-тежката категория на UFC, Jon Jones, даде своя коментар за предстоящия му двубой в UFC 151 срещу Dan Henderson, който е насрочен за 1-ви септември в Лас Вегас, обяснявайки, че обръща повече внимание на силната му деснячка, отколкото на уменията му в борбата.

"Мисля, че силната му страна е страйкинга, а не борбата. С всеки изминал двубой, той използва повече уменията си в стойка. Той пуска неговата "H-Bomb", а този удар е като топлинна ракета. Dan е страхотен борец и се е борил много време. Аз също съмс е борил около 5 години в колежа, но вече не се забавлявам с борбата толкова като преди. Dan е по-възрастен и има повече опит, но изглежда с времето се е фокусирал повече на страйкинга си. Така че мисля, да се пазя повече от страйкинга му, а не от борбата."

Jones практически победи всички претенденти за титлата в своята категория с победи над Ryan Bader, Mauricio Rua, Quinton Jackson, Lyoto Machida и Rashad Evans. Единствените претенденти в момента са Dan Henderson и Alexander Gustafsson.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес