Зареждане

Johny Hendricks все още мисли за титлата в полусредна категория

Johny Hendricks все още мисли за титлата в полусредна категория
Публикувано на: Декември 27, 2016 в 09:35 ч
 
Броени дни преди двубоя си с Neil Magny на UFC 207 в Лас Вегас, бившият носител на титлата на полусредна категория в UFC Johny Hendricks заяви, че не се е отказал отново да преследва титлата в дивизията.


Hendricks е в неприятна серия от две поредни загуби, губейки общо три от последните си четири двубоя. В момента той се намира на вече шеста позиция в ранкинга на категорията, но това далеч не го сломява, както става ясно от интервюто му за UFC Unfiltered.

“Най-после гледам двубой за двубой. Сега, когато вече някой ме попита - “какво следва”, мога да кажа “по дяволите, не зная”. Това отнема много напрежение от плещите ми. В момента не мисля за нищо. Мисля единствено за Neil Magny. Винаги мисля и за шампионския пояс, не ме разбирайте погрешно. Но най-накрая правя това, което преди всичко ми позволи да спечеля пояса. Казвайки “не ми пука какво следва, пука ми единствено за човека, който стои пред мен”. Ако се представям така, както трябва, поясът ще дойде при мен. Това е мисленето, което ми е нужно, за да се върна там, където искам да бъда”.

В последните си два мача "Bigg Rigg" допусна поражения от Kelvin Gastelum и Stephen Thompson. Преди това той записа победа над Matt Brown, която бе предшествана от друго поражение - срещу Robbie Lawler.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес