Зареждане

Jimi Manuwa срещу Volkan Oezdemir в UFC 214

Jimi Manuwa срещу Volkan Oezdemir в UFC 214
Публикувано на: Юни 1, 2017 в 08:40 ч
 
UFC 214, който е насрочен за 29 юли в Анахайм, Калифорния, нарастна с още един солиден сблъсък в полутежка категория. Британският бомбардировач Jimi Manuwa ще се сблъска с хлъзгавия швейцарски агресор Volkan Oezdemir в мач, който може да определи следващия предент за титлата. Manuwa и Oezdemir са съответно на 3-та и 5-та позиция в ранглистата на UFC в полутежка категория.
 
Manuwa влиза в тази битка, след като наскоро записа два яростни нокаута срещу Ovince St. Preux и Corey Anderson. Британската звезда дори беше за кратко смятана за следващия претендент за колана на Daniel Cormier, но мястото му беше заето от завърналия се бивш напион Jon Jones. "Poster boy" е с актив от 17 победи и 2 загуби.
 
Междувременно Oezdemir избухна в полутежката категория, сякаш от никъде, след като влезе в заглавията с победата над St. Preux в дебюта си в UFC. След това Volkan записа и впечатляваща победа над високо цененият Misha Cirkunov с нокаут в първия рунд. Oezdemir е с актив от 14 победи и 1 загуба.
 
На UFC 214 също така се очаква да се появи и Cris Cyborg, която да се бие за титлата при жените в новата категория, до 66 кг., макар че подробностите за тази битка остават оскъдни. Други интересни битки от вечерта ще изправят “The Korean Zombie” Chan Sung Jun срещу Ricardo Lamas и Doo Ho Choi срещу Andre Fili.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес