Зареждане

Jake Shields трупа маса за двубоя му с Ed Herman

Jake Shields трупа маса за двубоя му с Ed Herman
Публикувано на: Август 1, 2012 в 14:00 ч

Кой каза, че не може да се върнеш към корените си?

Като боец в средната категория, Jake Shields беше перфектен, атрактивен и достатъчно добър, да победи Dan Henderson, за да запази титлата си в Strikeforce. Като боец в полу-средната категория той беше нокаутиран от Jake Ellenberger и беше отстранен от надпреварата за титлата в UFC.

Това може да обясни решението му отново да се върне в средната категория при двубоя си с Ed Herman в UFC 150 на 11-ти август.

"Всичко върви много добре. Подготвям се от рано. Правя много основен страйкинг и борба. Вдигам много тежести. В момента трупам маса и променям категорията си. Аз съм вегетарианец. Трудно ми е с протеина, тъй като повечето са суроватъчни, а и да не говорим за химикалите, които слагат в тях. Sun Warrios се свързаха с мениджъра ми и предложиха продукт, който е изцяло на принципите на веган храненето. Няма допълнителни добавки към протеина. Започнах да използвам именно него."

Shields (27-6) записа победа над Martin Kampmann при дебюта си в Октагона през 2010-та. Тази победа, плюс заслугите му в Strikeforce, го уредиха с двубой за титлата срещу Georges St. Pierre, който обаче той загуби със съдийско решение.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес