Зареждане

Holly Holm: Придържах се към плана си и нокаутирах Correia

Holly Holm: Придържах се към плана си и нокаутирах Correia
Публикувано на: Юни 19, 2017 в 10:45 ч
 
Някои бойци лесно могат да бъдат убедени от публиката, която е недоволна и ги освирква, да зарежат своя план за битката по средата на срещата, за да направят мача възможно най-интересен за феновете в залата.
 
Holly Holm не е един от тези бойци.
 
Докато не пласира опустошителния си нокаут в главата на Bethe Correia в основното събитие на UFC Fight Night 111 в Каланг, Сингапур, бойците не предоставяха на публиката особено интригуваща среща.
 
Преди "The Preacher’s Daughter" да завърши бразилската си опонентка, феновете в залата не еднократно освиркваха двете състезателки, no това не се отрази особено много на Holm.
 
"Исках да пласирам чист удар. Исках да го направя както трябва, а планът ми за игра беше да не прибързвам с нищо.", заяви Holly пред MMA Fighting. "Знаехме, че феновете може да не са доволни, защото този стил на игра не е особено интригуващ за тях, но като ги чух да ме освиркат си казах: "Аз съм този, който се бие, ще се придържам към плана си и ще пласирам правилния удар в правилното време".
 
Всъщност, нокаута дойде в третия рунд, след като Correira предизвика с жестове Holm да се бие с нея по-усърдно. Но Holly няма да вземе цялата слава от битката за себе си, тъй като тя заяви, че всичко се е случило, защото е слушала съветите на своите треньори и те са докарали разликата в двубоя.
 
"Исках да пласирам точния удар в точното време, исках да слушам моя екип и да правя каквото те ми  казват да направя", заяви Holm.
 
"Те видяха възможност за този удар и ми казаха да го пласирам. Това е едно от нещата, които искам да правя и в бъдеще, да слушам моя екип. Не успях да направя това в последните ми две битки и това ми струваше победата в тях. Помислих си: "Тази вечер просто ще ги слушам. Това ще направя. Те гледат отвън и ще слушам какво казват", заключи Holm.
 
Победата прекъсна серията от три поредни загуби на Holm и вдъхна живот в неината бойна кариера. Дали впечатляващата победа е достатъчна за нова битка за титлата, остава да видим.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес