Зареждане

Gunnar Nelson: McGregor не желае да сваля отново до 66 кг

Gunnar Nelson: McGregor не желае да сваля отново до 66 кг
Публикувано на: Май 3, 2016 в 10:20 ч
 
 След като беше обявено, че шампионът в категория перо на UFC Conor McGregor няма да се бие срещу Nate Diaz в UFC 200, всички фенове тръпнат в очакване да разберат какво следва.
 
Съотборникът на McGregor Gunnar Nelson разкри малко за бъдещето на ирландеца преди своята среща с Albert Tumenov в UFC Fight Night 87.
 
"Горе-долу си зависи изцяло от него. Разбира се, няма проблеми да се върне обратно в своята категория, за да защитава титлата, но мисля, че просто няма желание отново да сваля килограми - неприятно е и го разбирам. Бих се радвал да го видя в лека категория преди отново да се бие в полусредна, но наистина всичко си зависи от него."
 
McGregor беше отписан от UFC 200 след като замина да тренира с Nelson в Исландия и отказа да изпълни задълженията си към медиите.
 
"Смятам, че се случи така, защото искаше да наблегне на подготовката за срещата, а ако беше заминал за щатите, за да снима рекламата и т.н., щеше да се разсее от тренировките. Затова и реши да се оттегли временно, след което обаче опита неуспешно да се върне за срещата в UFC 200. Иначе вярвам, че скоро пак ще се бие. Не знам кога, но предполагам в 201 или 202..."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес