Зареждане

Glover Teixeira за Jon Jones: Всеки феномен си намира майстора някой ден

Glover Teixeira за Jon Jones: Всеки феномен си намира майстора някой ден
Публикувано на: Септември 16, 2013 в 14:00 ч

Претендентът за титлата в полу-тежката категория, Glover Teixeira сподели настроението си за евентуалния предстоящ двубой между него и настоящия шампион Jon Jones.

"Когато чух, че аз съм следващия на линия за титлата, бях много щастлив. Сега тренирам усърдно за да взема шампионския пояс. Вярвах че ще ми трябват поне 2 години, за да си заслужа двубой за титлата, защото дойдох в UFC вече с утвърдено реноме от двубоите, които бях спечелил в Бразилия."

Teixiera даде и прогноза за предстоящата защита на титлата на Jones срещу Alexander Gustafsson.
 
"Очаквам това да бъде тежък двубой, но вярвам че Jones e по-завършен. Неговата борба и жиу-житцу са по-добри и той ще спечели. Вярвам, че аз ще заема мястото на Gustafsson и ще мога да приключа двубоя. Така виждам развитието на нещата."

Бразилецът вече се подготвя сериозно за срещата и е уверен в успеха си.
 
"Jon Jones е на върха от доста време. Но трябва да му взема колана. Всеки феномен си намира майстора някой ден. Стилът ми може да прилича на този на Quinton Jackson, но можете да сте сигурни, че съм по гладен за победа от него. Това е моя момент. Щастлив съм от предоставената ми възможност и ще взема този колан. Няма място за отстъпление Очаквам да се бия в началото на 2014-та, може би през февруари. Надявам се да не чакам дълго време за двубой за титлата."

Teixeira спечели последните си 4 двубоя, откакто дебютира в Октагона, побеждавайки Kyle Kingsbury, Fabio Maldonado, Quinton Jackson и Ryan Bader.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес