Зареждане

Gina Carano:Предупредих миналата година Dana White, че Holly ще спечели титлата, но той ми се изсмя

Gina Carano:Предупредих миналата година Dana White, че Holly ще спечели титлата, но той ми се изсмя
Публикувано на: Декември 22, 2015 в 14:00 ч

Бившата атракция на Strikeforce в категория перо, Gina Carano, води преговори с Ultimate Fighting Championship (UFC) още от 2014 г., като президентът на организацията Dana White се опитваше да й уреди „супер двубой“ с тогавашната шампионка в категория петел при жените Ronda Rousey.

По онова време "Rowdy" беше непобедена и на пръв поглед изглеждаше, че още дълго време ще остане такава.

Докато феновете на смесените бойни изкуства (MMA) настояваха да видят двубой между  Ronda и Holly Holm, не всички в офиса на Zuffa бяха съгласни за това. White по-специално имаше проблем с мениджъра на боксовата шампионка, който тогава държеше  "The Preacher's Daughter" да натрупа малко повече опит поне още няколко месеца.

Carano разказва за FOX Sports:

"Спомням си, че говорих с Dana White по някое време миналата година в неговия кабинет. Той беше извадил списък на петте топ претендента за всяка една теглова категория и го беше закачил на прозореца в кабинета си - мъже и жени - и имаше няколко имена, които все още не мога да проумея защо не фигурираха в него. Holly е единственото име, което споменах, защото знаех, че водят преговори с нея, видях я колко е талантлива и дисциплинирана. Чувствах, че е важно тя да фигурира официално в този списък. Когато му казах, че мисля, че тя ще спечели титлата, той се засмя и спомена нещо за играта й на земя. Не след дълго те подписаха договор с нея. Тя наистина заслужава признание."
 
Кой се смее сега?

Holm шокира света на бойните спортове след като успя да нокаутира още във втория рунд Rousey в UFC 193 и така й отне титлата в категория петел при жените.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес