Зареждане

Gegard Mousasi: Целта ми е да бъда шампион на UFC

Gegard Mousasi: Целта ми е да бъда шампион на UFC
Публикувано на: Октомври 1, 2009 в 12:30 ч

 

Шампиона на Strikeforce в полу-тежка категория и бивш шампион на DREAM в средна категория, Gegard Mousasi (26-2-1), в свое интернет обръщение обяви, че една от целите му е шампионския пояс на UFC.

 


 

“Една от целите ми е да бъда шампион на UFC. Но това не е спешна задача за мен. Аз съм доволен от работата със Strikeforce и това за мен сега е водещото. Много е важно да защитя успешно титлата си”, пише Gegard в своя блог.

“Такива бойци като Fedor, Alistair Overeem, могат да покажат много хубави двубои и да направят Strikeforce още по популярна верига. Аз мисля, че компанията Strikeforce има много голям потенциал."

На 7 ноември ще се проведе един от най-силните турнири на Strikeforce, който ще включва двубоя между  Fedor Emelianenko и Brett Rogers. Gegard Mousasi от своя страна, ще очаква да разбере кой ще бъде опонента му.

“Чух, че ще играя срещу Kevin Randleman, Paulo Filho или Mike Whitehead. Мисля, че Whitehead е най-подходящата кандидатура." В своята последна среща Whitehead победи Randleman.

За победата си над Renato Sobral, Gegard мисли, че благодарение на нея е спечелил много нови фенове в САЩ.

“Не бях много популярен в САЩ, но победата над фаворита  Sobral ме направи доста известен сред почитателите на ММА в САЩ. Не можах да покажа всички свои възможности в тази среща, но се надявам другия път да успея да демонстрирам на какво съм способен. Радвам се, че феновете ми пишат и че вярват в мен. Това ме мотивира допълнително и ми дава сили да продължа да се развивам като боец."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес