Зареждане

Frank Shamrock в двубой срещу Nick Diaz

Frank Shamrock в двубой срещу Nick Diaz
Публикувано на: Февруари 11, 2009 в 15:09 ч

Бившия шампион на Strikeforce в средната категория Frank Shamrock ще се завърне в действие срещу Nick Diaz (18-7), което ще бъде главната среща на поредния MMA турнир на Strikeforce на 11-ти април в San Jose, California.

"Nick Diaz си размята ръцете, говори глупости и ще го нокаутирам на 11-ти април," каза Shamrock на пресконференция за двубоя.

Shamrock, който победи наставникът на Diaz, Cesar Gracie, само за 21 секунди през 2006-та, се завръща след повече от година почивка. Той не е участвал в състезание по смесени бойни изкуства (MMA) след загубата си с технически нокаут (TKO) от настоящия шампион на Strikeforce Chung Le миналия март.

frank shamrock mma смесени бойни изкуства


За същия период Diaz се е бил три пъти, като и трите пъти е побеждавал с технически нокаут.

Теглото може да бъде фактор в този двубой, но също и дългото отсъствие от ринга. И двата случая и двамата бойци са опитни и технични състезатели по смесени бойни изкуства.

Последните шест двубоя на Diaz, след като напуска UFC, са били в леката категория, докато Shamrock се състезава в средната. Преднината от към килограмите е на страната на Shamrock, който е и бивш UFC шампион в полу-тежката категория.

Diaz се е справял добре в миналото, когато се състезаваше в полу-средната категория и дори има победа с нокаут срещу шампиона в средната катеогория на EliteXC Robbie Lawler. Със сигурност е готов за двубой срещу различни по големина опоненти.

MMA България - бойни изкуства

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес