Зареждане

Forrest Griffin с разместена челюст

Forrest Griffin с разместена челюст
Публикувано на: Август 9, 2009 в 23:31 ч

След странния нокаут, който Forrest Griffin получи в двубоя му срещу Anderson Sivla в UFC 101, някои от феновете изразиха мнение, че всичко е било нагласено.

За съжаление единственото нещо, което трябваше да бъде нагласено бе челюстта на Griffin, която се била разместила по време на размяната на ударите в началото на двубоя.

Silva и Griffin прекараха първите минути в изучаване на опонента, но когато Forrest започна да играе по-настъпателно Silva го изпревари. Бразилецът си поигра с бившия шампион в полу-тежката категория като стоварваше добре преценени удари.

Финалния удар беше елементарен и с дясната ръка и стовари победителя от The Ultimate Fighter 1 на земята, оставяйки много фенове да се чешат там където не ги сърби.

Griffin, който е известен със сърцатата си игра, беше объркан и падна бързо.

Веднага след това той наруши официалните уговорки за представяне на ринга, като напусна залата веднага след като се изправи без да даде обръщение.

По-рано днес от лагера на Griffin потвърдиха, че челюстта му се е откачила и се е наложило незабавна намеса. Griffin не е можел да чува с едното ухо.

forrest griffin ufc 101

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес