Зареждане

Fabricio Werdum ще победи 'дебеланкото' Roy Nelson

Fabricio Werdum ще победи 'дебеланкото' Roy Nelson
Публикувано на: Февруари 1, 2012 в 20:33 ч

"Трябва да ви уверя, че някой трябва да си държи ръцете горе, ако не желае да бъде нокаутиран. Трябва да държи ръцете си високо. Ще го удрям с крака по главата постоянно. Roy Nelson е корав съперник и носи много на бой. Всички видяхме двубоя му с Junior dos Santos, но всеки има слабост. Ще използвам тази слабост в предстоящия двубой. Ще използвам моята мобилност и бързина. Физически и ментално съм по-издръжлив от него. В този двубой всичко ще бъде до бързина, като се има на предвид, колко е бавен и дебел. Ще се опитам да изиграя двубоя стратегически правилно. Това е моето завръщане в UFC, важно е да взема победата. Ако ми се отдаде възможността ще го нокаутирам, може да победа и по точки, може и да го заключа. Но предполагам ще приключи по един от двата начина: нокаут или събмишън. Най-важното нещо е победата.".

Fabricio Werdum, човекът който победи Fedor Emelianenko най-сетне се завръща в UFC след повече от три години. Както и в UFC, така и в Strikeforce Werdum пожъна големи успехи, но винаги се издънваше в края на пътя. Първия път в UFC срещу dos Santos, втория път в Strikeforce срещу Оvereem.

Какво мислите, бойци? Ще може ли "Vai Cavalo" да победи дебеланкото "Big Country"? Или американецът ще огорчи завръщането на бразилеца в UFC? 

fabricion werdum mma bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес