Зареждане

Fabio Maldonado: Нямам вече време да си играя игрички

Fabio Maldonado: Нямам вече време да си играя игрички
Публикувано на: Октомври 12, 2012 в 11:40 ч

Боецът в полу-тежката категория на UFC, Fabio Maldonado сподели мнението си за предстоящия двубой срещу Glover Teixeira в UFC 153 този уикенд в Рио де Жанейро, Бразилия.

"Вече съм на 32 години, така че нямам повече време да си играя игрички. Не искам да бъде просто един боец в UFC. Искам да бъда шампион, а за да стане това, трябва да се бия с най-добрите. Teixeira е един от най-добрите бойци, но в събота той ще падне. Винаги съм искал да се бия с него. Той е някой, който искаше да се бие с мен от дълго време, но точно тогава имах четири двубоя за пет седмици. В първия се контузих. Бяха три ММА срещи и една боксова. В първата се контузих, така че не успях да се срещна с него. Щяхме да се бием в UFC Rio 2, но чак сега успяхме да се засечем. Времето дойде. Ще бъдем аз, той и тримата рефери."

Maldonado иска победата на всяка цена. Бразилецът нокаутира James McSweeney при дебюта си в UFC, което беше 11-тата му поредна победа в кариерата си. След това обаче записа две поредни загуби със съдийско решение от Kyle Kingsbury и Igor Pokrajac.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес