Зареждане

Evans: Искам да се пенсионирам преди да ме пенсионират

Evans: Искам да се пенсионирам преди да ме пенсионират
Публикувано на: Ноември 13, 2013 в 14:00 ч

Много от атлетите в бойните спортове са с толкова състезателен характер, че им е много трудно да се оттеглят от активния спорт, дори и след залеза им. Rashad Evans се надява да не направи тази грешка и да излезе от ММА преди да бъде изхвърлен от там.
 
"Имах един момент в кариерата си, когато това вече не ме забавляваше. Бях видял всичко - видях как работи системата, какви бизнес отношения и уговорки има. За мен беше много трудно да не обръщам внимание на това и да се състезавам за удоволствие.

Но сега имам съвсем различна нагласа, що се отнася до състезаването. Имам различна нагласа към бизнеса. Искам да продължа да се бия възможно най-дълго и колкото ми позволява тялото. Докато Господ ми позволява, ще се бия."

Evans посочи като пример за дълга кариера съотборника си от Blackzilians, Vitor Belfort, който се бие и на 36 години. Но все пак не се и самозабравя.
 
"Искам да се пенсионирам сам, преди спортът да ме пенсионира. Но в същото време не искам да изоставям състезанията, преди да съм напълно задоволен."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес