Зареждане

Emelianenko: Никога не съм се смятал за най-добрият

Emelianenko: Никога не съм се смятал за най-добрият
Публикувано на: Юни 22, 2017 в 10:00 ч
 
Има много хора в смесените бойни изкуства - включително топ бойци - които смятат бившия шампион на PRIDE в тежка категория Fedor Emelianenko за най-великият на всички времена.
 
“The Last Emperor” не е един от тях...
 
"Никога не съм се смятал за най-добрия", заяви Emelianenko пред The MMA Hour. Един боец може да загуби във всеки един момент. Има бойци с много по-добра техника и защита от мен."
 
Има много разговори за наследството на Emilianenko, след като кралят на бойното самбо се състезаваше в UFC, a по една или друга причина, повечето бойци не могат да достигнат статус на "Най-добър на всички времена", ако не се състезават в световно известния Октагон.
 
"За мен е нямало разлика къде ще се състезавам, в коя организация, независимо дали е UFC, PRIDE, Strikeforce или Bellator", продължи Fedor. "Основното е кой е вашият противник. Изправял съм се срещу различни съперници, които бяха най-добрите бойци на UFC."
 
Emelianenko има победи над шампионите на UFC в тежка категория Tim Sylvia и Andrei Arlovski, когато двамата бойци бяха във формата на живота си. "The Last Emperor" също така е записал победи на над страшилища като Mirco Cro Cop и Antonio Rodrigo Nogueira, които по това време също бяха в разцвета на силите си.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес