Зареждане

Donald Cerrone е причината Michelle Waterson да е боец

Donald Cerrone е причината Michelle Waterson да е боец
Публикувано на: Април 13, 2017 в 10:17 ч
 
Този уикенд красивата Michelle Waterson се завръща в Октагона, изправяйки се срещу Rose Namajunas в двубой от категория “сламка” на UFC.


За нея двубоят е от голяма важност, защото евентуален успех ще я приближи до мач за титлата, която в момента се държи от Joanna Jedrzejczyk.

Няма спор, че в момента “Karate Hottie” е една от най-добрите в тази категория. Тя обаче разкри любопитна информация, а именно - че ако не е бил Donald Cerrone, тя никога е нямало да направи скока от момиче край ринга до боец.

“Израснах с бойните изкуства. Гледах бойците от UFC и си мислех, че това, което правят, е доста по-забавно от това, което аз правя извън Октагона. Разговарях с промоутър, който до голяма степен ме отряза. Donald обаче разбра колко се интересувам от това. Той дойде в работата ми и ми остави бележка, която казваше “ако наистина си сериозна и искаш да се биеш, довлечи си задника в залата”.

“Станах професионалист, без да имам никакви аматьорски двубои. Donald ми казваше - нали тренираш, какво ще правиш? А аз му отвърнах - ще се бия! Така и се случи”.

В първите си два двубоя в Октагона, Michelle Waterson постигна победи над Angela Magana и Paige VanZant. Нейният ММА актив е 14-4.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес