Зареждане

Derrick Lewis: Вече съм един от най-високоплатените в тежка категория

Derrick Lewis: Вече съм един от най-високоплатените в тежка категория
Публикувано на: Май 30, 2017 в 15:00 ч
 
Derrick Lewis възнамеряваше да си почине малко, след като победи Travis Browne през февруари в Халифакс. Оказа се, че това не е така и той вече има нов опонент в лицето на Mark Hunt. Срещата ще се проведе по време на UFC Fight Night 110 в Окланд, Нова Зеландия.
 
Какво се промени? UFC са извадили доста пари, за да убедят "The Black Beast" да се бие в основното събитие на около 7000 мили от Хюстън.
 
"Подхвърлих им един цифри и има казах, че това е, което бих искал. Единствения начин да се бия е за тази определена сума пари.", каза Lewis в интервю за The MMA Hour в понеделник. "Дори не мислех, че ще се съгласят за тази сума. Накрая бях като - по дяволите, трябваше да поискам повече пари."
 
Lewis едно от най-интересните имена в списъка в момента, с всяка следваща битка той се проближава до битка за титлата в дивизията. След като нокаутира Browne, той вече е спечелил шест поредни двубоя в най-бруталната дивизия - като пет от двубоите завършиха с КО/ТКО. Единственият човек, които оцеля срещу него бе Roy Nelson през юли 2016 година.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес