Зареждане

Derek Brunson: Страйкингът на Anderson Silva е на едно ниво с Uriah Hall

Derek Brunson: Страйкингът на Anderson Silva е на едно ниво с Uriah Hall
Публикувано на: Февруари 10, 2017 в 09:09 ч
 
Derek Brunson бе в серия от пет поредни победи, преди да претърпи поражение от Robert Whitaker още в първи рунд на UFC Fight Night 94 през септември.


Според самия него, причина за загубата е било силното му желание да нокаутира опонента си.

“Не бих казал, че съм се бил безразсъдно. Бих казал, че бях малко алчен. Наистина обичам да нокаутирвам опонентите си бързо, вместо да оставям мача да се развие”, обясни той.

Утре вечер Derek Brunson излиза срещу легендата Anderson Silva на UFC 208. “The Spider” е известен със страхотния си страйкинг, но според Brunson, той вече е успял да нокаутира боец, чийто страйкинг не е по-лош от този на Anderson Silva.

“Нивото на страйкинга на Uriah Hall е същото като това на Anderson Silva. А аз успях да го нокаутирам, предвижвайки се напред”.

Brunson се закани, че няма да подцени Anderson Silva, макар и легендарният бразилец видимо да е оставил най-добрите си дни зад гърба си. 

“Изправям се срещу боец, който не е толкова бърз, колкото бе преди, но който все още разполага с всички умения на света. И е считан за най-добрия на всички времена. Всички гледат към загубите му, но как точно се случиха тези загуби? Тези мачове бяха наистина оспорвани, като в някои от той нямаше и късмет. Мисля, че ще се изправя срещу един наистина подготвен боец”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес