Зареждане

Daniel Cormier: Няма как Ronda да доминира, както преди

Daniel Cormier: Няма как Ronda да доминира, както преди
Публикувано на: Януари 31, 2017 в 14:14 ч
 
Все още не е ясно, дали Ronda Rousey някога изобщо ще се завърне отново в Октагона. “Rowdy” записа тежки поражения в последните си два двубоя с Holly Holm и Amanda Nunes, като мнозина очакват тя да се оттегли от спорта.


Все още има и хора, които вярват, че Rousey може да възроди кариерата си, особено ако тя реши да смени треньора си.

Шампионът в полутежка категория на UFC Daniel Cormier обаче е сред хората, които смятат, че Rousey никога повече няма да бъде доминиращата сила, която е била преди.

“Може ли тя да бъде човекът, който бе преди няколко години? Не го вярвам. Играта се разви до степен, в която това би било много трудно. Особено ако твоят стил е ограничен. Отново ще го кажа - обичам Ronda, но нейният бокс не изглежда да се е подобрил. Тя не използва и ритници. А не зная дали ще проработи, ако тя просто излиза и се опитва да сваля съперничките си на пода, за да разчита на граплинг. Мисля, че Amanda Nunes, Julianna Pena и Valentina Shevchenko показаха, колко много се е покачило нивото в много кратък период от време”.

“Може ли Ronda да се върне и да спечели няколко мача? Да. Може ли тя отново да побеждава за 10, 19 или 38 секунди? Мисля, че тези дни са отминали. Това вече няма как да се случи, всички вече са на добро ниво”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес