Зареждане

Dana White: Двубоят между Nick Diaz и Georges St. Pierre може да се състои през лятото

Dana White: Двубоят между Nick Diaz и Georges St. Pierre може да се състои през лятото
Публикувано на: Януари 22, 2012 в 14:09 ч

Президентът на UFC Dana White даде интервю на ММА журналиста Ariel Helwani в което заяви, че рехабилитацията на шампиона в полусредна категория Georges St. Pierre върви отлично. White също заяви, че канадецът е изключително мотивиран да се изправи срещу Nick Diaz.

"Рехабилитацията на GSP протича повече от успешно. Всеки ден разговаряме с него по телефона. Тази вечер по време на състезанието получих следното съобщение от него: 'Моля се всяка нощ Nick Diaz да победи Carlos Condit .'. До сега не бях виждал Georges St. Pierre да мрази някого, но в момента ненавижда Nick Diaz. Никога не е бил по-мотивиран от сега. Иска да го пребие.

Докторите са удивени колко бързо се възстановява, той е чудо на природата. Един от най-последователните и трудолюбиви атлети, които познавам. Надявам се през лятото да е готов да влезе в Октагона.
"

Ако всичко се развие според очакванията ни през лятото трябва да станем свидетели на три мега сблъсъка: Junior dos Santos срещу Alistair Overeem, Chael Sonnen срещу Anderson Silva и Nick Diaz срещу Georges St. Pierre.

Какво мислите бойци? Ще има ли нови шампиони през лятото?
 

 nick diaz gsp мма българия

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес