Зареждане

Dana White: CM Punk ще се бие с наистина корав съперник

Dana White: CM Punk ще се бие с наистина корав съперник
Публикувано на: Септември 9, 2016 в 09:18 ч
 
Когато бившият кечист CM Punk подписа договор с UFC, без да има нито един изигран ММА двубой в целия си живот, много хора прецениха, че това е просто маркетингов ход от страна на компанията и нищо повече.


В последствие Punk се подложи на усилени тренировки, за да придобие основни ММА умения, а този уикенд той ще запише и дебюта си на UFC 203, изправяйки се срещу Mickey Gall.

И в момента обаче малко хора вярват, че той изобщо е подготвен за нещо подобно. Президентът на UFC Dana White обаче посочи, че от UFC са били напълно сериозни, когато са поканили Punk да се присъедини към компанията.

“Не трябва да защитавам този мач. Ние не правим измислени двубои. Момчето, срещу което Punk се бие (Mickey Gall) е “гадно”. Той е наистина корав тип. Това не е измислено, това е “направо го или умри” за CM Punk. Mickey Gall е реален боец. Ще бъде много труден мач за Punk.”

Преди години Brock Lesnar направи подобен преход от WWE към UFC, а Dana White напомни, че още в първия си мач Lesnar се е изправил срещу голямо име като Frank Mir.

“Не целим на CM Punk да му е лесно”, добави White.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес