Зареждане

Dan Hardy срещу Amir Sadollah в UFC on Fuel TV 5

Dan Hardy срещу Amir Sadollah в UFC on Fuel TV 5
Публикувано на: Юни 21, 2012 в 16:20 ч

"The Outlaw" се завръща отново.

Dan Hardy (24-10) съвсем без изненада беше добавен в състезанието на UFC, кеото ще се проведе в Нотингам, където ще излезе срещу победителя от The Ultimate Fighter 7, Amir Sadollah (6-3).

Англичанинът прекъсна четирите си поредни победи, като заслужи "Нокаут на вечерта" при победата му над Duane Ludwig с красиво ляво кроше в UFC 146. Hardy, който доста се прослави покрай UFC, записа загуби от шампиона в категорията Georges St. Pierre, настоящия временен шампион Carlos Condit, Anthony Johnson (който сега се състезава в полу-тежката) и Chris Lytle. Феновете на UFC се радват на агресивния му стил и затова той не беше отстранен след загубите си. Той ще се опита да запише нова победа когато се изправи срещу Sadollah в родния си град.

Sadollah, който в цялата си професионална кариера в бил в Октагона, наскоро записа победа след загубата си от Duane Luwdig, със съдийско решение над Jorge Lopez в UFC on Fuel TV 3.

Вълнуващия двубой в полу-средната категория ще бъде едно от главните събития на състезанието, което ще се проведе на 29-ти септември. Последния двубой от вечерта ще е между тежките Stefan Struve и Stipe Miocic.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес