Зареждане

Dan Hardy: Боксьорите не са истински бойци... Те са просто боксьори

Dan Hardy: Боксьорите не са истински бойци... Те са просто боксьори
Публикувано на: Август 22, 2017 в 15:00 ч
 
С наближаването на срещата между Conor McGregor и  Floyd Mayweather започна разгорещена дискусия между ММА и боксовите общности. Докато много фенове на ММА излгеждат развълнувани за промоционалното събитие, някои фенове на бокса изглежда, че намират мача да граничи с обида към спорта. Сега, анализаторът на UFC и бивш състезател Dan Hardy разкри своите мисли за ситуацията.


 
В скорошно интервю за MMA Junkie, Dan Hardy обясни, че не смята боксьорите са истински бойци. Освен това, бившият състезател на UFC гледа по различен начин на бойците в света на смесените бойни изкуства.
 
"Замислете се, че до появата на смесените бойни изкуства боксьорите са били бойци. Ако бяхте боксьор са ви смятали за боец, но сега не е така. Ако сте боксьор, вие просто сте боксьор, но ако практикувате ММА, вие сте боец."
 
"Това е огромна разлика, защото много хора влизат в бокса заради твърдостта в него, което е доста спорно в днешно време като се има в предвид, че в ММА могат да те ритат, да те свалят на земята и да те удушат.", допълни Hardy.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес